marți, 10 iulie 2012

Garmin mobile XT 6.00.20 pentru telefoane mobile cu system de operare Symbian S60 v3 si s60v5



  Tutorial instalare Garmin mobile XT 6.00.20 pentru telefoane mobile cu system de operare  Symbian S60 v3 si Symbian 5s60v5
1. Instalarea aplicatiei gps Garmin Mobile XT 6.00.20
-Descarca.ti arhiva garmin_mobile_xt_v6.00.20, dezarhiveaza-l (in arhina avem un  folder numit "Garmin" si aplicatia GarminMobileXT_6.00.20_P.Petrov_Signed.sisx
-Conecteaza telefonul la calculator in modul “mass storage“ si copiati  an calculator folderu Garmin si aplicatia GarminMobileXT_6.00.20_P.Petrov_Signed.sisx  rezultate din arhiva
-Deconecteaza telefonul de la calculator,apoi intra in  telefon,  pe card,unde a.ti copiat aplicatia GarminMobileXT_6.00.20_P.Petrov_Signed.sisx    si  instalati.o,iar dupa ce s-a instalat, intra in meniu telefonului  – si rulati  aplicatia GMobileXT
  
-Dai I Agree, alege.ti limba de utilizare ,  limba vocii care va ghideaza , unitati metric, acces garmin online – ok (in cazul in care folositi internetul la telefon)

-O sa va apara in partea de jos 4 optiuni iar voi alegeti ultima optiune : Conectati-va la un GPS garmin – si cand zice CAUT GPS BLUETOOTH dati RENUNTA !
-Mergeti la Scule /Setari/ Despre – notati undeva acel ID CARD ,in cazul daca nu va apare niciun numar, atunci deschideti IMEI converter.exe si generati un  ID prin introducerea imei al telefonului dvs ,in cazul an care nu stiti imeiul telefonului dvs la nokia este *#06#
-Acun   vom descarca   Garmin Unlock generator in PC , in prima casuta introduci acel CARD ID obtinut mai sus, la"software product" lasi Garmin Mobile XT si dai generate si vei obtine un cod , la "your software unlock code".Copiaza codul (nu inchideti unlock generator pentru ca va trebui sa unlock si harta) 
- Deschide.ti  un fisier (in pc)notepad si in el introduce.ti codul proaspat copiat ,dupa care il salvam astfel;file\save as -la file name punem SW.UNL\ la save as type punem all file si dupa bifam OK!-Fisierul proaspat creat, SW.UNL il copiezi  in telefon, in folderul GARMIN ,apoi da.ti un restart la telefon (cu ajutorul acestui fisier  vei putea folosi GPS`ul intern al telefonului)
 
-Deschide aplicatia Garmin Mobile XT de pe telefonul mobil,intra la scule/setari / sistem/ GPS la Distanta – si bifeaza a doua optiunea “Utilizare GPS atasat/incorporat” dupa care dai PORNESTE si pe urma dai GATA! si o sa avem in telefon o aplicatie GPS care foloseste gps-ul intern al telefonului!  
2.Instalarea si deblocarea hartilor  

 Revenim la pasul  Garmin unlock generator! In partea de JOS la SELECT MAP PRODUCT alegem custom mapset si cand ti se deschide casuta, baga.ti la FID : 1189 si dam OK! Pe urma, jos apasa generate – codul rezultat este codul gmapsupp.UNL – il copiati si deschide.ti  un fisier (in pc)notepad si in el introduce.ti codul proaspat copiat ,dupa care il salvam astfel;file\save as -la file name punem gmapsupp.UNL\ la save as type punem all file si dupa bifam OK!-Fisieru lsalvat il copiem in telefon in folderu garmin!
A DOUA HARTA! harta Romaniei  “2012.20-Romania
-Eu aceasta harta  o folosesc si merge foarte bine!


  

4 comentarii:

  1. am reusit sa instalez garmin conform tutorialul tau,intradevar a doua harta este mai promta la traseu ,in sghimb prima este mai detaliata!

    RăspundețiȘtergere
  2. salut, am incercat sa instalez pe un nokia 5230,dar imi spune ca nu pot instala o "aplicatie protezata provenind de la un furnizor ce nu prezinta incredere"
    cum trebuie sa procedez ?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. ce inseamna sa semnez aplicatia?
    2. ce inseamna sa hack-uiesc telefonul?
    merci!

    RăspundețiȘtergere

 

Green Tis Template by Totul despre Blogger